Феим: Помощ, умирам, търсете шофьора!

4 часа търсят мъж, изпаднал от БМВ след зверски сблъсък
 
„Помощ, умирам! Викнете линейка!”. Тези викове чуват жители на кърджалийски квартал „Байкал” в ранното утро в четвъртък. Минути преди това ги събужда мощен тътен от удар на железа. „Не чух спирачки, просто удар. Такъв звук не съм чувала в живота си”, разказва жена от съседна къща, която около 4 часа сутринта първа подава сигнал за катастрофа.
Лек автомобил „БМВ” се спуска от „Резиденция” по посока Кърджали. В близост до бившата механа в „Байкал” колата излита от пътя и се преобръща по таван.
24-годишният шофьор е загинал, 22-годишно момче е настанено в болница със счупени ключици. „Момчето беше седнало на метри от колата и викаше за помощ. Не даваше да го докоснат, казвайки, че го боли цялото тяло. Постоянно повтаряше: „Търсете шофьора, търсете шофьора!”, разказват очевидци. По-думите им близо 4 часа е трябвало на екипите, за да открият тялото, което е прелетяло около 60 метра след мястото на сблъсъка. Намерено е в дере, в близка градина. „Как се е озовало там, не знам. Какъв е бил този удар, че тялото да изхвърчи на такова разстояние, през дърветата!? В най-големият дъжд, полицаи и пожарникари го търсеха”, разказват от квартала.
В четвъртък преди обед, роднини на ранения 22-годишен Феим събираха вещите на двамата, пръснати около колата.
Всичко по темата – четете в новия брой на “Родопи войс”
hard admin

*

Top