ФК „Юнак” свиква общо събрание за смяна на шефа си

Гюнер ШЮКРИ

 

Управителният съвет на Футболен клуб „Юнак 2000″ от Ардино свиква общо отчетно изборно събрание. То ще се проведе на 15 март 2013 год. от 17 часа в заседателната зала на местния общински съвет, съобщи президентът Джейлян Муталибов.

Дневният ред ще включва отчет за дейността на клуба през изтеклия период, освобождаване от отговорност на председателя и членовете на Управителния и контролния съвет и избор на ново ръководство. Клубният шеф допълни, че форумът е открит, но право на глас получават членовете, платили членския си внос.

В града под Белите брези отдавна вървят слухове, че досегашният председател на Управителния съвет Джейлян Муталибов смята да сдаде поста. Самият той също заяви, че категорично няма намерение да се кандидатира за втори мандат. Смята, че в новото ръководство на клуба трябва да дойдат нови лица с по-високи цели и намерения. Според него, въпреки тежката финансова криза досегашното ръководство е съумяло да постигне резултати. С пет победи и три загуби отборът на „Юнак” завърши на трето място в есенния дял на областното първенство по футбол за мъже. През 2010 година момчетата на треньора Ферди Велиев играха с ямболския „Стралджа” бараж за влизане във „В” група. Детският тим за три поредни години се класира на призови места в Държавните игри на малките селища. По проект „Красива България” бе обновен градският стадион. „Мисля, че оставяме едно спортно съоръжение, което ще бъде любимо място за любителите на спорта в Ардинско”, коментира президентът на „Юнак” Джейлян Муталибов.

hard admin

*

Top