Футболисти на „Литекс“, „Локо“ и „Берое“ обличат екипите на „Голям Девесил“ в мач срещу гърци

След първата международна футболна среща на „Голям Девесил” от едноименното крумовградско село срещу тима от село Микос, намиращо се в Северна Гърция, нашите момчета се готвят за две нови приятелски срещи .
Първата ще бъде срещу футболния отбор на село Макри, които играят в окръжната група на Александрополи. Вторият мач ще е срещу полупрофесионалния отбор на град Килкис,  до град Солун.
„Ще се постараем за тези две нови срещи да съберем свои играчи, които са родени в Голям Девисил и играят в известни български отбори. В проекто състава ни за важната среща попадат бивши и настоящи играчи на „Литекс” (Ловеч), „Локомотив” (Пловдив), „Берое” (Стара Загора), „Спартак” (Пловдив) , „Асеновец” (Асеновград) и „Левски” (Крумовград)”, поясниха пред 24rodopi.com от футболния клуб в Голям Девисил. Датите за мачовете се уточняват.
„За първия мач, който отразихте, и за предстоящите благодарим на Хубен Чолаков, който от дълго време живее в Гърция , но въпреки това не е забравил родния си край”, допълниха от клуба.
Както вече 24rodopi.com писа, в първата международна среща “Микос” победи “Голям Девисил” с 5:0.
24rodopi.com
hard admin

*

Top