„Хармони 2012“ избира изпълнител за „Новото Цинково Производство“

Три фирми участват  в конкурса за главен изпълнител на проекта за цялостно обновяване и модернизация на новото цинково производство

 

Екипът на „Хармони 2012″ води преговори в продължение на три дни през изминалата седмица с представители на австралийската компания Ausenco за уточняване параметрите по подадената от тях оферта. В момента се дискутира предложението на SCN Lavalin с експерти от компанията. Това съобщиха от „Хармони 2012″

Преговори се водят с всички фирми, подали оферти в конкурса за главен изпълнител по проекта за цялостно обновяване и модернизация на „Новото Цинково Производство”, посочват от дружеството.

Водещ критерий за избор на изпълнител е предлаганата технология да отговаря на съвременните специфични изисквания. Основни фактори при разглеждане на офертите са финансовите параметри и срокът, за който избраната компания ще се справи с изграждането на новото производство. 

„Процедурата вече навлезе в решителен етап и се надяваме скоро изборът на изпълнител да е факт. Не спираме да работим, за да може новото цинково производство да заработи възможно най-скоро”, заяви Иван Елкин – управител на „Хармони 2012″.

hard admin

*

Top