„Хармони 2012”: Не сме прехвърляли активи на ОЦК на ПИБ

По повод Ваша публикация от 04.03.2013 г. на сайта 24rodopi.com със заглавие „Хармони 2012″ прехвърлило ОЦК на ПИБ”, ръководството на „Хармони 2012″ ЕООД категорично заявява, че информацията в публикацията не отговаря на истината и самата публикация е манипулативна.

В тази връзка напомняме, че „Хармони 2012″ ЕООД придоби част от активите на ОЦК чрез публична продан, извършена от частен съдебен изпълнител. Самото предприятие ОЦК е собственост на лица, свързани с Валентин Захариев.

Уведомяваме Ви, че основен приоритет на „Хармони 2012″ ЕООД е изграждането на ново и модерно цинково производство в Кърджали. Към настоящия момент вече е модернизирана и възстановена инфраструктурата от водоснабдителната и канализационната система. Изпълнител на поръчката е кърджалийската фирма „Устра Холдинг” АД.

Използваме случая да припомним, че в момента се провежда конкурс за главен изпълнител на проект за цялостно обновяване и модернизация на цинковото производство. Основните кандидати са френската фирма „Онет” и канадската компания SNC Lavalin.

 

От ръководството на

„Хармони 2012″ ЕООД

hard admin

*

Top