Хасан Азис: Народната поговорка „Който копае гроб другиму, сам пада в него” олицетворява точно Кърджали и поведението на партия ГЕРБ, за която общината е удобна политическа мишена!

11,5 милиона лева са задълженията на Община Кърджали към днешна дата. Пари от бюджета имат да получават „Титан” (около 3,5 милиона лева), „Ардастрой”, „Саварона”, „Салко” и други фирми.
Кметът инж. Хасан Азис коментира пред общинските фирми задълженията и отношението на правителството към дейностите на Община Кърджали:
„Ще помоля представителите на политическите партии и групата съветници на ГЕРБ първо да отидат и да се огледат във „Водното огледало”, след това да отидат на пазара, да се опитат да разговарят с хората, след което да отидат и да се разходят в новия парк, който ние построихме.
За съжаление Кърджали е нарочената политическа жертва на ГЕРБ и общината стана пример за лошото управление на тази партия в местната власт. Ако днес хората са по улиците, аз съм сигурен, че кметове от страната също имат основание да бъдат там.
Народната поговорка „Който копае гроб другиму, сам пада в него” олицетворява точно Кърджали и поведението на партия ГЕРБ, за която общината е удобна политическа мишена.
Ако имаме натрупани задължения, това е така, защото не сме се отказали от дейностите в социалната сфера. При добро развитие на политическата система през идните години община Кърджали може да подобри финансовите си показатели.
Нека не забравяме, че Кърджали се нарежда в топ 6 сред общините първенци по реализирането на проекти по оперативните”.
hard admin

*

Top