Хасан Азис участва в националния конкурс „Кмет на годината“

Кметът на Кърджали инж. Хасан Азис участва в националния конкурс „Кмет на годината”, организиран от информационния портал на българските общини – www.Kmeta.bg. Онлайн състезанието има за цел да популяризира добрите практики на общините, да покаже как градоначалниците подобряват работата си, взимайки примери от успешни колеги от Европа, какъв е ефектът върху живота на гражданите след избирането им за техни ръководители.
Конкурсът ще излъчи победители в няколко категории: Успешно привличане на инвестиции, Успешно усвояване на евросредства, Благоустрояване на градска среда, Развитие на туризма, Осигуряване на съвременни условия за отглеждане на деца, Опазване на природата, Поддържане и развитие на спорта в града, „Кмет на гражданите” и „Кмет на годината”.
Интернет гласуването, което ще определи “Кмет на гражданите” ще приключи на 9 октомври в сайта – www.konkurs.kmeta.bg. Победителите в останалите категории ще бъдат определени от самите кметове. С предварително получени потребителско име и парола, всеки един от тях може да гласува онлайн за негов колега в съответната категория. Победителите ще получат специално изработени кристални статуетки, както и грамоти.
Кметът на община Кърджали може да бъде подкрепен в категорията „Кмет на гражданите”. Гласуването става на следния адрес: Гласуването става на следния адрес: www.konkurs.kmeta.bg

—————————————————————–
Посрещнете 8-ми декември със sпециална оферта за всички студенти в хотел Рила

hard admin

*

Top