Хванаха шефа на банда „Задигаме метали всякакви”

Криминалисти от РУ-Момчилград разкриха извършителите на кражби на тръби и метални покрития от фирмен обект, съобщиха от полицията. В полицейското управление в сряда в 15 часа е задържан 27-годишният Х.М. Полицаите издирват и други лица, съпричастни към извършената кражба на 20 март. Откраднатите метални съоръжения са открити, иззети и са на съхранение в полицейското управление. Групата демонтирала тръбите и покритията от обекта и ги превозила с каруца. Работата по установяването на останалите участници в кражбата и изясняването на случая продължава.
24rodopi.com
Камион „сгъна” „Ауди”, „Фиат” отнесе ел.стълб
Две са пътните произшествия в област Кърджали в сряда, отчетоха от полицията. Няма пострадали. Причините за катастрофите са движение с несъобразена скорост. В района на село Мост водачът на товарен автомобил “Шкода” М.И.(52) загубил контрол над управлението и блъснал “Ауди”. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. Съставен е акт. На ул.”Гюмюрджинска” в Момчилград “Фиат”, управляван от Р.Р.(48), се блъснал в електрически стълб за улично осветление. Шофьорът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Издирен е по-късно и му е съставен акт.
Комин на блок горя в Ардино
Комин на жилищен блок се запалил в Ардино. Инцидентът е станал в сряда около 20 часа. Екип на местната пожарна служба е загасил огъня. Няма нанесени материални щети.
hard admin

*

Top