Хванаха шофьор без книжка за втори път, камион се блъсна в мантинела

Шофьор, наказан за управление на автомобил без свидетелство за правоуправление, е бил заловен повторно да извършва същото нарушение, съобщиха от полицията. Б.Р.(37) се движил с лек автомобил “Опел” по пътя Ардино-Кърджали и бил спрян за проверка. Пред полицаите водачът не представил шофьорска книжка, а справката установила, че вече е наказван по административен ред за същото деяние.

По пътя Джебел – спирка “Джебел” товарен “МАН” с водач Д.Т.(52) напуснал пътя и се блъснал в еластична ограда в резултат на движение с несъобразена скорост, съобщиха от полицията. Произшествието е станало около 16,30 часа вчера. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт.

 

 

29 нарушения от 162-ма водачи

 162 автомобила и 294 лица са били проверени в специализирана операция на РУП-Кърджали, съобщиха от полицията. Акцията е била с оглед намаляване на нарушенията по пътищата. Констатирани са 29 нарушения, за които са съставени 17 акта и 12 фиша. В хода на операцията е бил установен непълнолетен след определения час и е предаден на родителите си.

hard admin

*

Top