Хлапак обра Младежкия дом, „набор” опоска двор на къща, сгащиха бандит докато краде домашна ракия от мазе

Сигнал за откраднат алуминиев профил и меден проводник от сградата на бившия Младежки дом в Кърджали е подаден в полицейското управление, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. При организираните издирвателни действия е задържан извършителят на деянието – 16-годишен от областния център. Откраднатите вещи са иззети. Работата по случая продължава.
15-годишен откраднал метални строителни платна от двор на къща, установиха криминалисти от РУ-Кърджали. След подадения сигнал от собственика и организирани издирвателни действия полицаите стигнали до непълнолетния. Откраднатите материали са открити и иззети.
Велосипед бил откраднат от мазе на жилищен блок в Кърджали. В помещението било проникнато, след като била разбита входната врата. Полицията издирва извършителя на деянието.
21-годишният Х.С. откраднал 20 литра ракия от мазе на жилищен блок в Крумовград, съобщиха от полицията. Извършителят на деянието бил заловен от полицаите, докато пренасял тубите. Задържан е в полицейското управление. Работата по случая продължава.
24rodopi.com
hard admin

*

Top