Цветанов: В последните три години ние управлявахме в една много тежка криза

Силната страна на ПП ГЕРБ е, че има реални структури в страната, заяви в Кърджали заместник-председателят на партията Цветан Цветанов. Той посочи, че в последните 6 години е посетил всички 264 общини по няколко пъти.
“Това е силната страна на ГЕРБ – че има реални структури. Преди идването ми в Кърджали минах в Черноочене. Там преди години бяха 7 до 10 човека. В момента бяха над 100 души пред офиса там. На изборите през 2007 г. – партията нямаше почти никакви гласове там, през 2011 г. – 680 гласа. Надявам се нашите структури и членовете да преценят много добре кой какво е направил, в какви условия е управлявал. В последните три години ние управлявахме в една много тежка криза”, каза още Цветанов.
Както вече 24rodopi писа, Цветанов посети Кърджали по повод 6-ата годишнина на структурата на партията в региона.  Цветанов откри нов офис на ПП ГЕРБ в търговски комплекс „Орфей”, а в салона на ДКТ „Димитър Димов” се проведе официалната част.
Цветанов се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Черноочене (на снимката вляво).
„Трябва да се подготвим за една изключителна тежка кампания за изборите. Най-важното е да сме позитивни да не се подаваме на провокации.ГЕРБ е партия за всички граждани, независимо от техния етнически произход”, каза №2 в ГЕРБ.
hard admin

*

Top