Цветанов за обира на трезора в Кърджали: Стъпка по стъпка нещата започват да се нареждат за всички участници в това деяние

„Стъпка по стъпка нещата започват да се нареждат за всички участници в това деяние”, с тези думи вътрешният министър Цветан Цветанов коментира разследването на обира на обществения трезор на кърджалийската улица „Сан Стефано”. Той направи това в Пловдив.

„Трябва да има реален контрол върху лица, които са много известени в национален мащаб и са представители на местната организирана престъпност. Когато такива лица напускат Пловдив е необходимо да има подаване на информация към съседни дирекции или райони, където те се установяват да живеят”, отбеляза Цветанов, визирайки един от най-известните касоразбивачи в Южна България – Славчо Мегеров – Мегера.

Мегеров през последните години реално е живял в София, но това по никакъв начин това не му е попречило да се кооперира с представители на тежката организирана престъпност от Перник, Хасково и София, за да може да извърши грабежа на трезора в Кърджали.

hard admin

*

Top