Цветанов: Избори наесен, няма отлив от ГЕРБ в Кърджали

Няма отлив на членове на ГЕРБ в Кърджали, обяви зам.-председателят на партията Цветан Цветанов. Той бе на посещение край Арда като се срещна с общинските структури в областта. „Набелязахме проблемите по места. Навсякъде се готви поголовна чистка. Не е нормално да има списъци с подготвяни уволнения”, обяви Цветанов.

Бившият вицепремиер допълни, че ГЕРБ очаква предсрочни парламентарни избори наесен и партията подкрепя напълно протестиращите в техните искания. „Надяваме се различните институции да не вземат страна по време на вота, отново да не е нарушен денят за размисъл. Искам да попитам защо никой не говори за прословутите бюлетини, защо няма обвинени, защо няма наказани. Това, което направи една медия в деня за размисъл повлия на резултатите от изборите през май”, заяви Цветанов. Той добави, че въпреки това партия ГЕРБ е получила най-голямо доверие от избирателите и това я превръща в лидер в център дясно. Цветанов каза също така, че партията е отворена за диалог с Реформаторския блок и ще разчита на тяхната подкрепа.

Цветанов коментира и подписката в защита на правителството. „Както и в Девин, така и тук чух как са се правили списъците. Посланията са били за възстановяване на болницата, за по-големи субсидии за тютюна, за по-евтин ток и т.н.”, допълни зам.-председателят на ГЕРБ.

 

hard admin

*

Top