Цветанов: Родопите са сърцевината на истинската демокрация в България


Родопите са важни за България, защото те са сърцевината на истинската демокрация. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов в Ардино.

Цветанов призова към пълна мобилизация на 5 октомври членовете и симпатизантите на ГЕРБ в общината.”На парламентарните избори трябва да гласуват колкото може повече български граждани, защото това е единственият начин да се противодейства на купения вот. Трябва да казваме на хората какво направиха БСП и ДПС през последната една година. Как излъгаха за АЕЦ”Белене”,за 250-те хиляди работни места… Не бива никога да забравяме и датата 11 май 2013 година, когато БСП се опита да унищожи ГЕРБ с аферата”Костинброд”,призова заместник-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов бе категоричен, че ГЕРБ е единствената партия, която не е зависима нито от БСП, нито от ДПС, които управляваха страната задкулисно и ни отдалечиха от Европа.”Те не могат да бъдат коалиционни партньори на ГЕРБ. ГЕРБ може да се коалира само с партии, които са от семейството на Европейската Народна партия и чиито приоритетиса близки до тези на ГЕРБ. Призоваваме хората да гласуват активно и разумно, за да имаме пълно мнозинство в следващото Народно събрание и да сформираме силно дясно-центристко правителство”,заяви Цветанов.
Водачът на листата на ГЕРБ в област Кърджали Цвета Караянчева заяви, че ни чака сериозна битка и тя ще бъде спечелена от ГЕРБ, благодарение на силните структури на партията по места, които са нейната кръвоносна система.
“На евроизборите през месец май ГЕРБ в Кърджали победи БСП с 40%. Този път ще постигнем още по-висок резултат, защото социалистите няма как да измият срама от съюза си сДПС”,категорична бе Караянчева. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители от Ардино д-р Адам Персенски и агрономът Неджет Моллов. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление
hard admin

*

Top