Цветан Цветанов за 3 часа в Кърджали, празнува рожден ден на местния ГЕРБ

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети днес Кърджали, по повод 6-ата годишнина на местната структура на партията, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Цветанов ще бъде официален гост на тържественото честване на годишнината от основаването на ГЕРБ – Кърджали. В 17:30 часа Цветанов ще открие новия офис на ПП ГЕРБ в търговски комплекс „Орфей”. В 18:30 часа в салона на ДКТ „Димитър Димов” ще започне официалната част, на която ще присъстват активисти от седемте общини, кметове и общински съветници, избрани с листата на ГЕРБ. Депутатът Цвета Караянчева, която е областен лидер на организацията от основаването й през 2007 г, ще се обърне с приветствие към многобройните членове и симпатизанти на партията в региона, благодарение на които ГЕРБ извоюва депутатски мандат от Кърджали в 41-то Народно събрание. Слово ще произнесе и Цветан Цветанов.
По случай годишнината областното ръководство е поканило Сатиричния театър „Алеко Константинов”, който ще представи легендарния спектакъл „Римска баня” по Станислав Стратиев, постановка на Светослав Пеев и с участието на големия Никола Анастасов.
„Римска баня” е сред представленията с най-дълъг живот в българския театър. Играна е за първи път през 1974 г и оттогава не слиза от афиша.

hard admin

*

Top