Цветан Цветанов ще посети област Кърджали

Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще проведе работно  посещение в област Кърджали на 24 април (сряда), съобщиха от пресцентъра на партията.
В 10:30 часа Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ в община Черноочене.
В 12:20 часа ще разговаря със симпатизанти на ГЕРБ в Кирково, на  площада в селото. В 14:00 часа зам.-председателят на ПП ГЕРБ ще разговаря с гражданите на Момчилград, на ул.”Момчил Войвода” № 1А, а в 15:30 часа ще проведе среща с членове и симпатизанти в центъра на с. Горна крепост, община Кърджали.
В 17:00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ПП ГЕРБ ще се срещне с членове и симпатизанти на партията пред офиса в Кърджали. В 19:00 часа Цветан Цветанов ще вземе участие в предизборният митинг-концерт на площад „Освобождение”. Пред жителите на града ще бъдат представени водачът на листата на ГЕРБ за област Кърджали Цвета Караянчева и кандидатите за народни представители  на партията в областта. За доброто настроение на публиката ще се погрижат Мария Илиева, Рафи, ансамбъл „Българе”, актьорите Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, и др.
 
На снимката: Цветанов бе в града край Арда на 2 март за около 3 часа по повод 6-ата годишнина на местната структура на партията. Той откри новия офис на ПП ГЕРБ в търговски комплекс „Орфей”
hard admin

*

Top