Цвета Караянчева – в новата Изпълнителна комисия на ГЕРБ?

Народният представител от Кърджали Цвета Караянчева ще влезе в Изпълнителната комисия (ИК) на ГЕРБ, прогнозират депутатите от най-голямата опозиционна партия у нас.
В състава на ИК са 11 души, но след напускането на Искра Фидосова и преминаването на други двама във формацията на бившия земеделски министър Мирослав Найденов, предстои избор на нови трима. Попълването на листата ще стане на конгрес на 16 февруари. На форума Бойко Борисов ще покаже и кои ще са тримата му заместници.
В Народното събрание Караянчева е от най-дейните в парламентарната група на ГЕРБ, силно е и присъствието в медиите. Борисов е заложил на кърджалийката за изграждане на новия облик на ГЕРБ, неин плюс са етническите въпроси и изселническото лоби в Турция, коментираха още колегите й.
Вижте какво написа бившият премиер на страницата си във Фейсбук:
“Искам на всички тези анализатори, които се упражняват по проекта на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, зам.-председатели и дори по моето оттегляне, да им кажа, че дълбоко не са познали, дълбоко грешат.
Този път предложенията и решенията ще дойдат лично от мен, носейки цялата отговорност за партията. Никой друг освен мен не е запознат с тези планове, за да се правят подобни анализи.
От едно мое изказване, че чисто човешки съм се уморил и имам нужда да си почина, анализаторите, които обслужват политически интереси, се втурнаха да коментират, че се оттеглям. Виждам колко много ги е страх политическите ми опоненти, но ще им кажа да не бързат да се радват. Аз си починах много добре около празниците, изпратих една година, трудна за мен и в здравословен план, но вече се чувствам страхотно, в прекрасна форма съм”.
hard admin

*

Top