Цвета Караянчева: Дано от БСП намерят и членската партийна книжка на Орфей

На 24 април Цветан Цветанов идва в Кърджали

 

Как ще започнете кампанията, г-жо Караянчева (водач на листата на ГЕРБ в Кърджали), защото ето, от БСП се качват на Перперикон, от ДПС канят известна фолк звезда. При вас как?

Ами на 15-ти ще бъде съвсем скромно представяне пред медиите лицата от листата и представяне на тяхната визия, на техния професионален опит, на техния принос. Така че няма да разчитаме на такива масови бурни прояви. На 24-ти при нас ще бъде г-н Цветанов, заедно с част от турнето на ГЕРБ!…

 

Г-жо Караянчева, на какво ще разчитате в тази кампания, защото ето, вашият конкурент – водачът на листата на БСП г-н Багдасаров разчита на това, че на Перперикон преди 4-5 хил. години е открит първият клуб на БСП, защото археолози намерили там при разкопките най-древната петолъчка!

Да, това е много интересен прочит на историята. Това е характерно за БСП – да присвояват нещо, което е на всички. Аз им желая успех. Дори сега си мисля, че може би там ще потърсят и членската партийна книжка на Орфей. Дано я намерят. Щом разчитат на символи и на жреците да им предскажат бъдещето, нека да го направят… За радост искам да ви кажа, че хората ме познават, хората знаят за ГЕРБ, хората знаят за Бойко Борисов, хората знаят за Цветан Цветанов и за партия ГЕРБ, за това, което тя е направила. Защото в изминалия период аз не мисля, че до такава степен сме помогнали на хората, но знаете ли, те казват: ние си искаме Бойко!

 

Очаквате ли подкрепа от нашите сънародници в Турция?

Да, разбира се. Вие знаете, че аз имах няколко посещения в Република Турция. Там също имахме наши симпатизанти. Имаме изселници, хора, които са се изселили от област Кърджали специално. Надявам се те също да са открили в нашата програма интересни моменти и да са припознали партия ГЕРБ. Искрено се надявам, че е така, защото в разговорите, които съм провела с тях, имам тяхното уверение, че наистина ГЕРБ е партията, която може да замести ДПС като единствена партия, която е монополизирала техните гласове, която си ги е присвоила.

 

hard admin

*

Top