Циркът продължава! Волен Сидеров нарече бивш министър „мангал“

Агресията и непремерените изказвания от страна на депутатите в новия парламент днес достигнаха нова висота, след като лидерът на “Атака” Волен Сидеров и Ивайло Московски от ГЕРБ стигнаха почти до бой. Разпрата между двамата възникна по време на дискусиите за Закона за ДАНС.

В изказването си по темата от трибуната Волен Сидеров упрекна бившия зам.-министър на МВР Веселин Вучков, че не е бил експерт, а е работел под крилото на ГЕРБ в защита на Цветан Цветанов.

Речта му предизвика смях и подвиквания в редиците на ГЕРБ. След като слезе от трибуната и мина покрай бившия министър Ивайло Московски, двамата със Сидеров си размениха остри реплики и се изправиха един срещу друг. До физически сблъсък между тях не се стигна само защото бяха разтървани от съпартийците си. По-късно в кулоарите Сидеров обясни, че е реагирал на присмех от страна на Московски, който му казал: “Ела навън да се разберем като мъже!”.

Версията на бившия транспортен министър обаче е друга. Според него Сидеров му казал:”Защо ти замръзна усмивката, мангал мръсен!”.

hard admin

*

Top