„Чернооченецът” Цветан Цветанов очаква 20 000 гласа за ГЕРБ

Тютюнопроизводители обявиха зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов за жител на Черноочене. Те заявиха при визитата на ексминистъра вчера, че няма друг политик от неговия ранг, който толкова често да е посещавал тяхната община. Земеделците посрещнаха Цветан Цветанов на входа на Черноочене и го съпроводиха до клуба на ГЕРБ, който е в центъра на селото. Там се стекоха десетки симпатизанти на ГЕРБ за да приветстват втория човек в партията. Да го почетат бяха дошли дори социалисти начело с члена на Националния съвет на БСП Назми Мюмюн.
„За нас област Кърджали започва от Черноочене. Имаме воля да победим. Надявам се и на този момент, когато ГЕРБ ще спечели местните избори и в тази община. Не делим хората на етнически признак. Бях в Якоруда, Сатовча, Гърмен. Говорим пред хората за това, което сме направили за тях. Те оценят усилията ни за запазване на тютюнопроизводството”, каза Цветанов. Той похвали областният лидер на ГЕРБ и доскорошен народен представител Цвета Караянчева за законодателната й инициатива за либерализиране на пазара на тютюна в страната и подчерта ,че не случайно е водач на листата в региона.
От Черноочене Цветан Цветанов се отправи за границата. Той посети Кирково, където се срещна с фенове на ГЕРБ. Над 200 души се бяха събрали пред клуба на партията със знаменца и шапки на партията.
„Гледам хората очи в очи защото винаги съм била искрена с тях. Не си позволявах да отсъствам от областта повече от 3 дни, когато бях народен представител. В Кирково съм канила пет министри начело с премиера Борисов. Затова заставам лице в лице с хората. За нас не сте избиратели, а човешки съдби”, каза водачът на листата на ГЕРБ Цвета Караянчева.
„Бюлетината ще бъде дълга 1 метър. Не си губете времето да я четете. Просто изберете №15 и задраскайте квадратчето”, призова Цветанов. Той каза, че е уверен в победата и очаква 20 000 гласа в областта.
 

Георги Кулов

hard admin

*

Top