Шофьорът на БМВ-то – убиец: Нещо тропна във вратата, помислих си, че е животно и продължих

„Не съм пил. Пътувах за вкъщи, карах минерална вода. Имаше мъгла. Малко преди село Пенево нещо тропна във вратата. Цялото предно стъкло се спука. Едва като се прибрах видях, че стъклото се е счупило до края. На сутринта видях две-три капки кръв по вратата. На по-следващия ден разбрах, че имало ударен човек и сам отидох в прокуратурата”, това твърди шофьорът на БМВ-то, с което на 8 ноември 2012-та на пътя бе убит 47-годишният Йордан Йорданов от село Бленика. Трупът бе намерен към 22.30 часа от млад мъж.
Както вече 24rodopi.com писа, шофьорът, който уби човек на пътя в село Пенево и избяга от местопроизшествието, получи условна присъда. 44-годишният Д. С. К. няма да шофира в следващите 2 години и 6 месеца, но няма и да влезе в затвора. Същата нощ той бил в две кръчми, но твърди, че е пил само тоник. Кълне се, че от 2007 година не употребява алкохол.
След като чул нещо да се удря, той не спрял, защото имал неприятен спомен от този завой преди Пенево. С тояги счупили колата на сина му  и Д. К. се уплашил, защото там било тъмно. Много съжалявал, че се е случило това нещо, защото починалият му бил приятел.
 
Още по темата – по-късно тук
hard admin

*

Top