Шофьорът, паркирал пред „Лирата на Орфей“, бил с 2,23 промила

Четири катастрофи, две – на Кръговото! Двама фиркани водачи

Шофьор, употребил алкохол, е катастрофирал в неделя около 3 часа на бул.”България” в Кърджали, обявиха от полицията. Както първи съобщи, водачът на “Фолксваген” В.Е.(27) управлявал с несъобразена скорост, на кръговото движение на автогарата навлязъл в тревната площ и счупил декоративна лампа. Тестът за алкохол на шофьора отчел 2,23 промила. Задържан е в полицейското управление.

Образувано е незабавно производство.

На кръговото кръстовище на автогарата в Кърджали водачът на товарен влекач “Скания” Ж.П.(54) отнел предимство и ударил “Опел”. Не е констатирана употреба на алкохол. На виновния е съставен акт. При потегляне на заден ход на паркинг в областния център “Мерцедес”, управляван от Д.С.(65), блъснал “Хюндай”. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт. На ул.”Гюмюрджинска” в Момчилград “Фолксваген” с водач К.Р.(43) на завой навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил “Опел”. На автомобилите са нанесени значителни щети. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. Извършен е оглед на мястото на произшествието и е образувано досъдебно производство.
Незабавно производство срещу 36-годишния Е.М. е образувано в РУ-Крумовград, съобщиха от полицията. Мъжът се движил с “Опел” и бил проверен в петък около 23 часа. Тестът за алкохол отчел 2,56 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за анализ.
hard admin

*

Top