„Юнаците“ отпразнуваха сребърните медали от държавното първенство

Гюнер ШЮКРИ
Младите футболисти на „Юнак” от Ардино вдигнаха як купон по случай спечелените сребърни медали от финалите на 18-те Държавни игри на спортистите от малките селища, които се проведоха в Сопот. Във финалната среща възпитаниците на треньора Ферди Велиев загубиха с 0:1 от състава на домакините. Добрата новина бе още, че в Сопот, Матиас Метин беше определен за най-добър вратар. Във всичките срещи младокът допусна само един гол в своята врата.
Щастливите футболисти на „Юнак” бяха дейни и на дансинга. Те се надяват отборът им да продължава да печели още много трофеи в бъдеще.
Наставникът на „Юнак” Ферди Велиев заяви, че разполага с много добър отбор, който е бъдещето на ардинския футбол. Той изказа искрена благодарност към ръководството на община Ардино в лицето на кмета Ресми Мурад за безрезервната им целогодишна подкрепа за дейността на клуба, както и към местните бизнесмени Шахин Байрамов, Метин Мустафов, Слави Митрушев и Ицо Узунов, подкрепили финансово участието на ардинските футболисти в Държавните игри.
hard admin

*

Top