Ядосан комарджия троши игрален автомат, бандити откраднаха акумулатор и две агнета в Сипей

Досъдебно производство за повреда и унищожаване на чуждо имущество е образувано в РУ-Кърджали срещу Т.Т.(22), съобщиха от полицията. През нощта срещу вторник той счупил стъкло на екрана на игрален автомат в заведение в областния център. Мъжът е задържан в полицейското управление.
Два сигнала за кражби са подадени в понеделник в РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. От разбит гараж била открадната акумулаторна батерия, а от кошара в село Сипей две агнета. Дежурни оперативни групи са извършили огледи. Образувани са досъдебни производства.
24rodopi.com

Спипаха пореден шофьор без книжка
В РУ-Кърджали е започнала проверка, след като 24-годишният С.Д. е бил установен да управлява автомобил, без да притежава шофьорска книжка, съобщиха от полицията. При извършената справка се изяснило, че мъжът вече е наказван по административен ред за това нарушение и го извършва повторно.
Горя непочистен комин в Кърджали
Екип на пожарната служба в Кърджали е загасил комин на жилищен блок след подаден сигнал в понеделник в 16,27 часа, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Причината е непочистен димоотвод.
Спасителен екип от Кърджали е отводнил шахта в село Люляково.
hard admin

*

Top