12-те мъже, ползвали психично болна за „секс робиня”, ужасени: Бащата на момичето се върна от затвора! Какво ли ще покаже ДНК-тестът?

12-те мъже, които са преспали с 21-годишната психично болна жена, и която е бременна, са в паника, защото…


“Бащата на момичето, което е бременно в 7-мия месец, и което след това чрез ДНК-тест ще разбере кой е таткото, се върна от затвора”, поясниха пред 24rodopi.com съседи на младата жена.

Както вече 24rodopi.com писа, психично болно момиче от родопско село забременя, а ДНК-тест ще покаже кой е бащата на детето сред… 12 заподозрени интимни партньори на девойката. 21-годишната вече е в седмия месец, а евентуалните татковци хвърлят един към друг обвинения в бащинство. Младата жена говори трудно, но пред специализираните институции е успяла да назове 12 имена на мъже в селото, които са спали с нея, възползвайки се от психичното й състояние. В списъка фигурира и името на служител от държавно учреждение в общински център, но по-любопитен е факта, че в него присъства и… 78-годишен местен жител. Именно към него са насочени и подозренията след като служителите на реда са разпитали изброените от момичето похотливци.
„Става дума за К. Той обаче е убеден, че няма как да е забременил момичето. Друг щял да се окаже таткото, но заради възрастта му всички се опитвали да му прехвърлят отговорностите”, поясниха съседите.
Със сигурност обаче истината ще излезе наяве след около два месеца, когато се роди детето и институциите направят генетичните анализи. Най-вероятно бащата ще попадне под ударите на закона заради обстоятелството, че се е възползвал сексуално от лице със солидни ментални проблеми.
21-годишната е дете на родители с психични отклонения.
Баща й пребил до смърт старец, който заплашил дъщеря му, която тогава била на 16 години. Афектираният З., който е на 49 години, налагал стареца с все сила. Той се опитал да пробяга 100-ина метра да дома си и да се скрие, но не му стигнали сили. Жестоко пребития възрастен мъж бил откаран в Центъра на спешна медицинска помощ в Кърджали, където починал.
Убиецът бил настанен в психиатрично заведение. Лекуващите наскоро стигнали до извода, че на свобода той вече няма да бъде опасен за околните и със съдебно решение З. бил освободен.
24rodopi.com
 *Забележка: Редакцията умишлено спестява името на момичето и населеното място
hard admin

*

Top