14 000 аплодираха „мъжкото момиче” Цвета Караянчева, 200 кърджалийци били в зала „Армеец“

Цвета Караянчева бе сред най-аплодираните водачи на листи на ПП ГЕРБ в 14-хилядната „Арена Армеец”, обявиха от пресцентъра на партията.

Както вече съобщихме, там в неделя се състоя Националната конференция на партията. Над 200 души от областната организация в Кърджали присъстваха на форума, на който ГЕРБ представи водачите на листи във всичките 31 избирателни района и акцентите в предизборната си платформа. Заместник-председателят на партията Цветан Цветанов за пореден път нарече Караянчева „мъжко момиче” и изтъкна заслугите й за пробива на ГЕРБ в бастиона на Доган. От трибуната на конференцията той припомни, че за 4 години подкрепата за партията в източно-родопските общини е пораснала многократно, броят на общинските й съветници е скочил от 11 на 42-ма, а спечеленият през 2009 г депутатски мандат е илюстрация за високото доверие на избирателите.

Сред официалните гости на конференцията бяха лидерите на ЕНП Антонио Лопез и Джоузеф Дол, бившият премиер на Турция Месут Йълмаз, депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул и др. Всички те бяха категорични, че стабилността в България минава през втори мандат на ГЕРБ и всеки друг модел на управление би означавал отстъпление от реформите, от европейския път на развитие, и връщане назад към посткомунистическото минало. По думите им, управлението на ГЕРБ е синоним на устойчивост, решителност и прагматизъм, а най-значимите му постижения са финансовия стабилитет и борбата с корупцията и организираната престъпност. Лидерът Бойко Борисов бе категоричен, че обещанията на левицата за 250 000 работни места и 40 процента ръст на доходите са утопия и няма разумно мислещ човек, който да повярва в това. Правителството на ГЕРБ договори 32 милиарда лева за България през следващия програмен период на ЕС 2014-2020 г, която я прави най-големият нетен бенефициент сред страните-членки, добавиха още от ГЕРБ. 

hard admin

*

Top