16-годишен насилва сексуално 9-годишно момче в продължение на 15 месеца

Малкият мълчи за извращенията заради заплахата „Ако кажеш – майка ти и баба ти ще умрат”
 
16-годишен е насилвал сексуално 9-годишно момче в продължение на около 15 месеца в село край Кърджали. Пълнолетният вече насилник бе осъден на 2 години затвор, но наказанието се отлага за срок от 3 години.
Подсъдимият С. С. И ще плати 10 000 лева обезщетение на бащата на пострадалото дете.
Из делото в Окръжния съд:
През 2011 г. подсъдимият С. И. имал навършени 16 години и живеел в село …… Той често играел със свидетеля М. който бил на 8-9 годишна възраст и живеел в същото село. Така, докато били заедно, на два пъти на неустановени дати в началото на 2011г. и през лятото на 2011г., деецът завел свидетеля М. на неустановени при разследването места в района на селото,. където го карал да си сваля панталоните. Подсъдимият също свалял неговите панталони, изваждал пениса си, заставал зад пострадалия и го навеждал напред. После го хващал за бедрата и търкал члена си между краката на момчето, след което еякулирал върху него. И в двата посочени случая деецът карал свидетеля М. да прави каквото му каже под заплахата, че ще го заколи. Впоследствие го карал да се закълне, че няма да каже на никой за случващото се и отново го заплашвал, че ако каже на някой за това, майка му и баба му ще умрат.
На 09.03.2012г. свидетелят М. имал рожден ден и си играел с по-малкия брат на подсъдимия. Привечер малолетният М. тръгнал да се прибира към дома си, но по пътя бил пресрещнат от дееца, който го хванал за ръката и го отвел до изоставена къща, намираща се на улица „24 май”. Там подсъдимият отново свалил панталоните и долното бельо на пострадалия, застанал зад него и го привел напред. После извадил пениса си и стискайки свидетеля М. за бедрата, започнал да търка члена си чрез възвратно-постьпателни движения между краката на детето и след няколко минути еякулирал върху него”.
На първа инстанция насилникът получил ефективна присъда, а именно “лишаване от свобода” за срок от 2 години при „общ” режим на изтърпяване в затворническо общежитие от открит тип. След обжалване, присъдата е променена в „условна”.
hard admin

*

Top