17-годишен с пистолет в ръка към 15-годишна: Ще те застрелям, ако не ми станеш гадже!

17-годишен кърджалиец заплаши да застреля 15-годишна девойка, ако не се съгласи да му… стане гадже, разкриха за 24rodopi.com запознати с инцидента, разиграл се близо до парк „Простор”.
Според неофициална информация ученикът има психически отклонения. Той вървял подир момичето, което било с приятели. „Остави ни на мира”, бил отрязан нахалникът. Тогава той извадил пистолет, според свидетелите.
„Беше предупреден да се махне с пистолета, защото ще бъде предаден на полицията. Но последва отговор „Полицията не ме плаши, много пъти са ме задържали. Инцидентът стана в сряда вечерта”, твърдят очевидците на необичайния екшън.
Малко след отправените заплахи тийнейджърът бил задържан от органите на реда. При проверката се оказало се, че 17-годишният размахва и заплашва с пистолет-запалка.
„По време на разпитите не допуснаха родители, но научихме, че въпросният 17-годишен кърджалиец, чието име ни спестиха, е имал и предишни провинения. Имал здравословни проблеми, но какво ще се предприеме оттук насетне, щял да решава прокурорът.
„Случката е станала близо до парк „Простор”. Той видял момичето и отишъл при нея, която била с нейна приятелка и едно момче. Казал й „Обичам те”. Тя му отговорила „Но аз не те обичам”. Успели да го прогонят, но той пак се появил и отправил заплахите. Децата твърдят, че пистолетът е бил истински”, разказаха запознати със случая.
24rodopi.com
hard admin

*

Top