19-годишен обра павилион, чичо сви сушилня за тютюн, неизвестни задигаха ограда на гробище

19-годишен обра павилион за закуски
За кражба на пари от павилион за хранителни стоки на пазара в Крумовград полицаите са задържали 19-годишния И.С., съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. В обекта било проникнато през незаключен капак на прозорец. След подадения сигнал във вторник сутринта и организирани издирвателни действия извършителят на деянието е задържан. Част от сумата е намерена у него и иззета. Образувано е досъдебно производство.
Чичо сви сушилня за тютюн
Полицаи разкриха извършител на кражба на метална конструкция за сушене на тютюн в село Мъдрец, съобщиха от полицията. 42-годишният тъжител съобщил, че престъплението е извършено в периода от 10 до 17 февруари. При направените проверки е установен извършителят–А.И.(55), който е обявен за местно издирване. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство.
Задигнаха ограда на гробище
Оградната мрежа на гробището на село Мургово е била открадната, съобщиха от полицията. Сигналът е  подаден във вторник в полицейското управление в Кърджали. Дежурна оперативна група е извършила оглед и се издирва извършителят на деянието.
hard admin

*

Top