20 данъчни и служители на Таушанова преминали в „червените редици“!? БСП: Има ръст на новите членове, но имената пазим в тайна

Над 20 молби за прием в БСП са подали през последните дни чиновници от Кърджали, съобщава пише вестник „Преса”, позовавайки се на кърджалийски сайт. Ставало дума за 20 човека от Областна администрация и местния офис на Националната агенция по приходите, посочва регионалната медия и уточнява, че информацията е от „източници от червената централа в града”. Подчинените на областния управител Иванка Таушанова и данъчните служители били притеснени за работните си места след провеждането на парламентарните избори и това ги карало да напускат ГЕРБ.
При последното си посещение в Кърджали Цветан Цветанов даде заявка за спечелването на над 20 хиляди гласа от района, което гарантира минимум един мандат за ГЕРБ.
От централата на БСП в Кърджали се въздържаха от коментар на изнесената информация. „Действително през последните дни има тенденция за увеличаване на броя на молбите за прием в БСП. Имената на кандидатите обаче се пазят в тайна, за да се избегнат политически репресии над тях”, каза общинският координатор Теодора Каракостова.
hard admin

*

Top