21 медала за „Арда” от „Арената на гладиаторите”

4 златни, 11 сребърни и 6 бронзови медала грабнаха бойците на „Арда Бокс” на открития областен турнир, който се проведе в Кърджали. Три от отличията пък бяха за момичетата на кърджалийския клуб.

Както вече писахме 70 боксьори от седем клуба от София, Пловдив, Хасково, Габрово и Кърджали мериха сили на чисто новия ринг в зала „Арпезос”. Два дни край Арда миришеше на бокс, а почитателите на играта усетиха какво ще ги чака през есента, когато Кърджали ще домакинства на кръгове от Републиканското първенство за младежи и жени.

„Перфектна организация на турнира, всички бяха доволни, справихме се отлично. Направихме една генерална репетиция за кръговете от шампионата. Видяхме някои малки грешки по боксовия ринг, който сами изработихме, но те ще бъдат отстранени за домакинствата ни. Смятаме седмица преди кръговете от държавното първенство също да спретнем малък турнир, за да подгреем публиката”, заяви мениджърът на „Арда Бокс” Стоян Узунов.

 

На снимките:

Двама национали в здрава битка на ринга

Кърджалиецът Еркан Сеид (в червено) пусна доста кръв на съперника си, но в крайна сметка съдиите дадоха победата на момчето от Хасково

hard admin

*

Top