23-годишната Станислава, която демонстрира среднощни автокаскади в стил „Джейсън Стейтъм“, е под наблюдение в болницата

Младата кърджалийка със среднощните автокаскади в стил „Джейсън Стейтъм”, е под наблюдение в областната болница. Заради тежкото й състояние полицаите не са успели да я тестват за алкохол. В болницата е взета кръвна проба от 23-годишната жена, която ще установи наличието на алкохол в кръвта. Не е изключено да е била и дрогирана, твърдят свидетели на катастрофата.
„Станислава се е движела по булевард „Беломорски”. Видяла е полицейски патрул и рязко завила по уличката покрай „Булгартабак” и музея. В района на Арена „Спартак” вече е почнала с ударите – кола, табло, дърво”, поясниха запознати с инцидента.
Както вече 24rodopi писа, 23-годишна кърджалийка направила серия от автокаскади в центъра на Кърджали в нощта срещу неделя, за да не попадне в ръцете на полицията. Тя се ударила в паркирана кола, потрошила ел.табло на компанията EVN и се блъснала в дърво край спортната площадка „Спартак”.
Колата на буйната водачка ударила паркиран до Арена „Спартак” „Фолксваген”, а заради потрошеното ел.табло се наложило по спешност да се извикат и енергетици. На място до сутринта е правен оглед от оперативни работници.
Куриозното е, че на мястото на инцидента е пристигнала кола с пияни шофьор и пътник. Те също не се подчинили на полицаите, които с жестове им показали, че по тази отсечка не могат да минат заради катастрофата. Пияният водач продължил и спрял колата до полицаите. Той бил задържан след като служителите на реда установили, че е употребил голямо количество алкохол.
hard admin

*

Top