26-годишен обира дом в Дюлица, неизвестен краде 60 метра кабел на EVN в Кърджали

Извършител на кражба от частен дом в село Дюлица е задържан в полицията. 53-годишен съобщил, че входната врата на къщата му е разбита и са откраднати пари, хранителни стоки, дрехи, покъщнина. След проведените издирвателни действия полицаи заловили О.О./26/. Откраднатите веща са открити в дома му и иззети. Образувано е досъдебно производство в РУП-Кирково.
Сигнал за откраднат проводник е подаден в РУП-Кърджали. В събота срещу неделя  на ул.”Ардинска” в областния център били отрязани около 60 метра кабел, собственост на електроразпределително дружество. Дежурна оперативна група от полицейското управление е извършила оглед. Образувано е досъдебно производство.

Незабавно производство срещу В.Н./25/ за управление на автомобил след употреба на алкохол е започнато в РУП-Кърджали. Мъжът се движил с “Фолксваген” и бил спрян за проверка на ул.”Заводска” в областния център. Тестът за алкохол отчел 1,47 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ. Шофьорът е задържан в полицейското управление.

hard admin

*

Top