27-годишен нападна спешен медик, двама биха съселяни и хвърляха камъни

Трима хулигани в ареста, глоби от съда

За предизвикан скандал във Филиала на спешна помощ в Крумовград е наложено административно наказание глоба в размер на 250 лв. на 27-годишния С.О. с решение на Районния съд. Мъжът се нахвърлил с груби думи и обиди към служител на филиала, а по-късно и към пристигналите полицаи от РУ-Крумовград. Административната санкция е по Указа за борба с дребното хулиганство.
За свада в село Пелин съдът в Крумовград е наложил глоба в размер на 200 лв. на М.Х.(29), който обстрелвал с камъни къщата на свой 29-годишен съсед и му нанесъл удар. И двамата глобени за хулигански действия са били задържани за срок до 24 часа в полицейското управление.
За хулигански действия в село Чорбаджийско е образувано досъдебно производство в РУ-Кирково. В нощта на 12 юни С.А.(45) и Б.С.(22) предизвикали скандал с 58-годишен, на който 45-годишният нанесъл удари по главата с дървена бухалка. Пострадалият е бил транспортиран в Центъра за спешна помощ в Кърджали, където е бил прегледан. При свадата по-младият участник хвърлил камъни и счупил стъкла на хранителен магазин в селото. Двамата извършители на хулиганските действия са задържани в полицейското управление. Работата по случая продължава разследващ полицай.
24rodopi.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap