3 денонощия арест за забития нож в тила на приятел

3 денонощия ще лежи в ареста 34-годишният С. Ч., който заби нож в тила на приятеля си. Санкцията му е заради проява на дребно хулиганство.
Както вече 24rodopi.com писа, свада между двама приятели е завършила с нараняване с нож на 38-годишен. Инцидентът станал в събота около 19 часа в кв.”Възрожденци” в Кърджали. В полицейското управление е задържан С.М. Ч. (34), който по време на разправията наранил с нож приятеля си в тила, съобщиха от полицията. Пострадалият е бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен.
Безработният С. Ч. е признат за виновен от съда в това, че на 1 февруари, около 19.10 часа, в кв. ” Възрожденци”, във фургон , намиращ се в дворно място находящо се срещу бл.№ 103 на около 200 метра от “Хидрострой” предизвикал скандал, прераснал в побой, по време на който нанесъл порезна рана с нож в областта на шията под лявото ухо на лицето К.Д. И. от село Резбарци. С тези си действия С. Ч. грубо нарушил обществения ред и спокойствие и е предизвикал възмущението на гражданите, поради което по Указа за борба с дребното хулиганство му се налага административно наказание “Задържане в поделенията на МВР” за срок от три денонощия. 
hard admin

*

Top