3-ма забогатяха от мачове и надбягвания с хрътки! С 50 стотинки спечели 958 лева, със залог от 200 лева грабна 12 бона

Участник от Кърджали стана по-богат с точно 11 970 лева и 13 стотинки, след като осъществи успешна прогноза в пункт за залагания в квартал “Възрожденци”, съобщиха от букмейкърската къща. Той е играл с 200 лева залог на талона за четири футболни мача в права колонка: Марсилия – Валансиен – Х Краен изход с хендикап, Тотнъм Хотспър – Манчестър Сити – 2, Съндърланд – Сток Сити – Х Краен изход с хендикап, Наполи – Лацио – Х Краен изход с хендикап.
3 големи печалби отчитат от пункт за онлайн залагания на друг букмейкър, който пък е базиран в съседство в бившия магазин „Осетия”. Там за отбелязване е печалбата на участник, който само с 20 лева спечелил 3 200 лева, като играл три мача в права колонка.

Село Чорбаджийско, община Кирково, пък регистрира голяма печалба от Гонките на „Еврофутбол” в понеделник. Едва 50 стотинки бяха достатъчни, за да може участникът да попълни портфейла си със солидната сума от 958,23 лева. Щастливецът е избрал петото надбягване на виртуалната гонка в Гренд Сентрал, като е успял да познае точното финиширане на хрътки с номера 1, 2 и 6.

hard admin

*

Top