3 фирми в битка за 5-те милиона лева за строителството на парк „Арпезос Север – ІІІ“, офертите се отварят във вторник

На 29 октомври – вторник, от 10.00 часа, в 407 зала в сградата на Общинска администрация в Кърджали ще се отворят офертите за изпълнител на строително-монтажните дейности на проекта за парк”Арпезос-Север” – ІІІ етап. Постъпили са оферти от 3 фирми и консорциуми, поясниха от пресцентъра на Общината
Договорът по проекта беше подписан на 20 май т.г. Проектът „Изграждане на парк „Арпезос-Север” –  ІІІ етап и рехабилитация и реконструкция на тротоари в гр. Кърджали” е на стойност 5 012 248 лв. и се финансира от Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г. по  схема „Зелена и достъпна градска среда”.
В рамките на 24 месеца се предвижда изграждане на парка, рехабилитация и на тротоари по бул. „България” и въвеждане на енергоспестяващо улично осветление  от кръстовището с ул. „Булаир” до кръстовището с улица „Отец Паисий”, реконструкция на тротоари по бул. „България” и ул.”Миньорска” с обхват от кръстовището при магазин „Гейк” до ул.”Булаир” и прилежащите им терени по плана на Кърджали.
hard admin

*

Top