31-годишен открадна усилвател от ритуалната зала на гробищния парк в Кърджали, тийнейджър задигна спалното бельо на баба

31-годишен е задържан в РУ-Кърджали за извършена кражба от ритуална зала на гробищния парк в областния център. Входната врата на сградата беше разбита на 9 април и беше откраднат усилвател. От проведените издирвателни действия извършителят Р.Р. е установен и задържан в полицейското управление. Откраднатата техника е открита и иззета. Работата по случая продължава.
Сигнали за извършени кражби от две вилни постройки са подадени в полицейското управление в Кърджали. От единия обект в Енчец изчезнали електрожен и ръчна количка, а от зона “Сердика” – алуминиеви плоскости, медна пръскачка, газова бутилка и метални съдове. По двата случая са образувани досъдебни производство и се издирват извършителите.
Жалба за кражба от къща в село Черничево е подадена в РУ-Крумовград. 74-годишната тъжителка заявила, че от жилището липсват одеяла, мокетни пътеки, спално бельо. При организираните издирвателни действия полицаите установили извършителя – Х.Д./19/, който е задържан. Откраднатите вещи са открити и иззети. Работата по случая продължава.
24rodopi.com
hard admin

*

Top