34-годишен кърджалиец сряза гумите на 6 коли в Петково, не го пуснали в кръчмата

На 2 май в РУП – Смолян е съобщено, че за времето от 22.30 ч до 23.30 ч. на същата дата в село Петково са срязани общо 17 гуми на 6 автомобила паркирани пред заведение в селото, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.
Срязани са гумите: на лек автомобил „Опел Вектра”, собственост на 39-годишен мъж от с. Петково, е срязана задна гума; на лек автомобил „Тойота Рав 4″, собственост на 52-годишен мъж от с. Белев дол, общ. Смолян, са срязани и четирите гуми; на лек автомобил „Фолксваген Голф”, собственост на 46-годишен мъж от с. Белев дол, общ. Смолян, са срязани две задни гуми; на лек автомобил „Ауди”, собственост на 58-годишен мъж от с. Петково, са срязани две задни гуми; на лек автомобил „Фолксваген Голф”, собственост на 23-годишен жител на с. Петково, са срязани че
тирите гуми и на лек автомобил „Мерцедес”, собственост на 45-годишен мъж от с. Вишнево, общ. Баните, са срязани четирите гуми.
Местопроизшествията са посетени от дежурна оперативна група на ОД МВР и РУП – Смолян и са извършени огледи. По случаите са образувани досъдебни производства. В резултат на полицейските действия, предприети от служители на РУП – Смолян, като извършител на деянието е установен и задържан Димитър Кр. /34-годишен/ от гр. Кърджали. Той искал да влезе пиян в местната кръчма, но собственикът не го допуснал вътре. Обяснил му, че заведението е ангажирано за частно парти. Ядосаният кърджалиец започнал да реже гумите на колите, паркирани в близост до кръчмата. 
hard admin

*

Top