„4 вендета” и „Самсунг” събират най-добрите „барети” в Game Zone

Здраво „трепане” в турнир по „Сounter-stike 1.6″.

 

Слава, признание, желание да се похвали със своите успехи и да получи одобрението на околните – това са неизменни в продължение на векове потребности на човека. Тук се крият и корените на съвременната популярност на социалните мрежи. Както е известно, геймърите най-много искат слава и признание, а самият процес на играта в много отношения е базиран именно на тези „основни инстинкти”. Така възникването на социалните мрежи за геймъри беше предсказуемо.

Всичко в пакет, а и нещо в повече за кърджалийските играчи осигури фирма „4 вендета” ООД. На 3 ноември тази година за пореден път тя е организатор на турнир 5vs5 на любимата на милиони геймъри по света „Сounter-stike 1.6″. Турнирът ще се проведе в зала Game Zone в кв. „Възрожденци”. От фирмата организатор-„4вендета” съобщиха, че записвания се извършват до 26 октомври тази година в магазина на „Технолукс”, а също и по електронен път на http://cs.4vendeta.com/lan/. Тук геймъри ще се запознаят и с правилата на турнира. Наградният фонд е осигурен от „Самсунг България”, които са и генерален спонсор на мероприятието.

„Самсунг България”е не само водеща IT компания в България, тя е и отворена към подпомагане на подобен род мероприятия, нашето желание е турнира по „Сounter-stike 1.6″ да се превърне в най-мащабното за цялата страна”, заяви управителят на „4 вендета” Ивайло Боянов.

За отбора победител е осигурена награда от 400 лева. Класираните на второ и трето място ще получат по 200 и 100 лева. „Постарали сме се всичко да е по световни стандарти. По време на турнира участници ще бъдат облечени в луксозни тениски осигурени от нас”, допълва Боянов.

„Имаме и още изненади. От понеделник феновете на играта „WOW” ще могат да премерят сили в международен турнир организиран онлайн. Записванията ще се извършват със смс, повече информация може да се намери тук http://wow.4vendeta.com/.

За най- страстните геймъри от „4вендета” представят и обновения хостинг на „Сounter-stike” под наем. Той предоставя голямо разнообразие на функции, пълен контрол от самите играчи при атаки към сървърите им.

За цени и информация как да си вземете собствен сървър е необходимо да се кликне на http://rent.4vendeta.com/.

hard admin

*

Top