5 катастрофи през уикенда: „Рено” блъсна ученик на „Беломорски”, ударен е пешеходец и на ул. "Металург"

Пет са пътните произшествия през последните три дни на територията на областта, отчетоха от полицията.
На пешеходна пътека на бул.”Беломорски” в Кърджали е бил блъснат 16-годишен от “Рено” с водач В.С.(53) в събота около 20 часа. Пострадалият е бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт.
Друг пешеходец е бил блъснат на ул.”Металург” в областния център. 55-годишният мъж пресичал на пешеходна пътека и бил ударен от “Алфа Ромео” с водач Ю.Е.(20). Пострадалият е бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. На шофьора е съставен акт.
Вследствие на несъобразена скорост “Фолксваген”, управляван от Й.Д.(37), се ударил в пътен знак, ограничителна табела и еластична ограда на новия мост в Кърджали (на снимката), за което 24rodopi.com писа. Шофьорът отказал да бъде изпробван за алкохол. След преглед в Центъра за спешна помощ е освободен. Взета е кръвна проба за химически анализ. По пътя между спирка “Джебел” и Кърджали автомобил “БМВ”, управляван от А.И.(24), се блъснал в еластична ограда в резултат на движение с несъобразена скорост. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт.
Товарен “Мерцедес” с водач К.Г.(49) във фирмен двор в Кърджали ударил автомат на бариера на входа. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт.
hard admin

*

Top