5-мата от бандата на Мегера – вече в Гърция!? Майката и сестрата на арестувания научили от телевизията за случващото се в Кърджали

5-мата съучастници на Мегера, които са неоткриваеми от нощта срещу петък, вероятно са в Гърция, пише столичния вестник „Труд”.
37-годишният Славчо Мегеров-Мегера бе задържан в Кърджали при неуспешен опит за обир на 32 касети от обществен трезор в 1.30 часа на 4 януари. Когато бандата атакувала сейфовете, алармата се задействала. Обирджиите хукнали да бягат и разпилели парите. Мегера бил заловен с черна маска и ръкавици близо до трезора.
Както вече 24rodopi писа, роднините на Мегера в Пловдив са категорични, че той не може да е влязъл в трезора.
“Не сме се чували със Славчо, не се е обаждал от ареста. Никой не ни е уведомил, че е задържан. Разбрахме от медиите. Той не е престъпник, какъвто го изкарват. Не вярвам да е замесен в грабежите и обирите, които му преписват”, твърди сестра му Бистра.
Мегера е от Пловдив, но от няколко години се преместил в София. Сестра му Бистра живее в родния им град със семейството си и майка си. Бащата на Мегера е починал преди няколко години. Близките останали шокирани, като разбрали за ареста.
“Гледахме телевизия с майка ми, когато чухме, че са го задържали, а после изброиха много престъпления. Настръхнаха ни косите! Обявиха го дори за лидер в престъпния свят, което не е истина. Никой не е чувал името му като бандит. Хубав мъж е, висок и строен”, казва Бистра.
Магеров е семеен с дете на 6 години. Рядко се прибирал в Пловдив, по Коледа и Нова година също не бил идвал. В ареста в Кърджали се е видял съвсем за кратко с жената, с която живее под един покрив.
Както 24rodopi писа, спътницата на Мегера в живота бе в Кърджали в петък в 8 часа, едва половин час по-късно вътрешният министър Цветан Цветанов съобщи за среднощното му арестуване.
hard admin

*

Top