5 ПТП за два дни, петима пострадали, сред тях и две деца

Пет са пътните произшествия в областта през почивните дни. Петима са пострадалите, между които две деца. В петък малко след 10 часа в Момчилград 26-годишната К.М. при излизане от задблоково пространство с автомобил “Дайхацу” изгубила контрол над управлението, блъснала се в ограда и колата се преобърнала. Жената и двете й деца на 1 година и на 3 месеца са били транспортирани в спешното отделение в Кърджали за преглед. Взета е кръвна проба за химически анализ. Съставен е акт. 

 Между селата Добромирци и Бенковски около 15,30 часа вчера “Фолксваген” с водач Р.Ш./19/ при движение с несъобразена скорост навлязъл в насрещната лента и ударил “Сеат”. Шофьорът и 21-годишен пътник от “Фолксваген”-а били прегледани в Центъра за спешна помощ в Златоград. На виновния за произшествието е съставен е акт.

Оставена без надзор крава е причинила катастрофа по пътя между селата Бенковски и Фотиново. Около 20 часа в петък автомобил “БМВ” с водач С.Т./35/ ударил животното, което загинало. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт на собственика на кравата.

След отнемане на предимство в събота през нощта “Опел” с водач Н.М./18/ ударил “Шевролет” на кръстовището между бул.”България” и ул.”Булаир” в Кърджали. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт.

Около 19 часа в събота лек автомобил “Дачия” с водач П.М./43/ при движение с несъобразена скорост излязъл извън пътя и се блъснал в скат в района на село Пиявец. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен му е акт.

hard admin

*

Top