500 яйца бяха боядисани на великденско парти на МГЕРБ

Великденско парти спретна за децата на Кърджали младежката организация на ГЕРБ. На открито в централния градски парк бяха боядисани  500 яйца. Десетки малчугани участваха в конкурса за най-красива великденска кошничка,  рецитираха, пяха и танцуваха в „Микрофонът е ваш”, снимаха се за спомен  с водещите Палячо Веселячо и Принцесата, забавляваха се с любими денс-хитове и демонстрираха знания в празничната викторина за символите на Възкресение. За най-любознателните имаше награди. За любителите на карнавала имаше и рисунки върху лице. В багренето на яйцата и аранжирането на кошничките се включиха 10 отбора, които се оказаха напълно равностойни по майсторство и креативност на украсата и с право всички бяха обявени за победители. Всяко от децата получи талон за почерпка в местна верига-сладкарници.

В многолюдното парти се включиха и множество родители,  баби и дядовци, които помагаха на децата и ги насърчаваха с аплодисменти. Сред гостите бе и областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева, водач на листата на партията за парламентарните избори.

Голямото багрене на великденски яйца се организира за трета поредна година по инициатива на МГЕРБ.  Боядисаните яйца бяха дарени на психоболницата и Дома за стари хора.

hard admin

*

Top