6-ма пияни пребиха до смърт мъж в центъра на Крумовград

[center][img]http://2.bp.blogspot.com/-W2TdwD7_lrI/TVbBtbjndXI/AAAAAAAASlk/v6hWMQhP7BI/s1600/33.jpg[/img][/center]
Шестима пияни младежи пребиха до смърт собственик на заведение в центъра на Крумовград. Кървавото меле е станало вчера малко след 03 часа. Шестимата младежи на възраст между 18 и 23 години празнували рожден ден на момче от компанията,

което вчера навършило пълнолетие. Към 3 часа 36-годишният Метин Метин излязъл от дискотеката и бил последван от компанията, която започнала спор, прерастнал в побой. По време на мелето 36-годишният получил жестоки удари и починал. След побоя шестимата потрошили маси и столове на заведението на Метин, което било близо до дискотеката. Минути по-късно трупът на мъжа бил намерен от минувачи, които извикали полиция. Ченгетата заловили единият от побойниците почти веднага. Останалите петима успели да се измъкнат с „БМВ“, но били задържани край село Пашинци.
Според полицията причина за жестокото меле е вражда между убития и част от младежите.
Метин е родом от крумовградското село Голямо Каменяне, но от 2 години живеел и развивал успешен бизнес в града. Той е женен и имал 2 малки деца. Сред нападателите му има младеж, който наскоро се върнал от Гърция, където е лежал в затвора за катастрофа.

Спасов

*

Top