6 ПТП: Дърво, кон и куче препятствия за водачи – следват катастрофи с двама пострадали

Шест са пътните произшествия в областта през последните три дни с леко пострадали пътнички, отчетоха от Областната дирекция на МВР.
При движение с несъобразена скорост “Сеат” с водач Д.А.(28) излязъл извън платното и се блъснал в дърво в района на село Петелово. 24-годишна пътничка била прегледана в Центъра са спешна помощ в Кърджали и освободена.
На разклона за село Карамфил “Фолксваген”, управляван от Х.Ю.(45), блъснал кон на пътното платно. При удара пострадала 14-годишна, която била прегледана в Центъра за спешна помощ в Крумовград и освободена.
Куче на пътя станало причина за катастрофа между село Бенковски и Златоград. Безнадзорното животно било пометено от товарен автомобил “Дачия” с водач Б.Д.(27). По пътя между селата Бенковски и Медевци водачът на автомобил “Рено” Ю.Р.(39) отнел предимство на “Опел” и последвал удар. След удара автомобилът “Рено” се завъртял и блъснал паркирани “Опел” и “Форд”.
След отнето предимство на ул.”Първи май” в Кърджали шофьорът на “Дачия” блъснал “Хонда”. Екип на пожарната служба почистил мястото на произшествието от разлято гориво и счупени стъкла.
При маневра на заден ход на бензиностанция “Фолксваген” с водач Е.М.(20) се ударил в указателна табела. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове.
24rodopi.com
На снимката: Кола се преобърна по таван на пътя Кърджали – Хасково, през Мост, в неделя към 16.00 часа
hard admin

*

Top