6 ПТП: Пиян обърна „Мерцедес”, прати двама пътници в Спешното, той отиде в ареста

Шест са катастрофите през вчерашния ден в областта, при една от които леко са пострадали трима, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. “Мерцедес” с водач М.С./34/ излязъл извън платното и се преобърнал в участъка между разклона за село Бял извор и разклона за Стоянов мост. От произшествието пострадали шофьорът и двама пътници на 20 и 50 години. След преглед в Центъра за спешна помощ в Ардино тримата са били освободени. Тестът за алкохол на водача отчел 1,34 промила. Издаден му е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ. Задържан е в полицейското управление. Образувано е незабавно производство.
След нарушена дистанция “Шевролет”, управляван от С.С./41/, блъснал спрял пред него “Фиат” поради задръстване на бул.”България” в Кърджали, след което втората кола се задвижила и ударила спрял пред нея “Фолксваген” (на снимката). Лекият автомобил “Шевролет” пък бил блъснат отзад от нарушил дистанцията автомобил “Пежо” с водач А.Ж./20/. Не е констатирана употреба на алкохол. На виновните шофьори са съставени актове.

Също след нарушена дистанция на бул.”Беломорски” в областния център товарен “Фиат”, управляван от Р.И./56/, блъснал движещ се пред него автомобил “Шкода”, който намалявал скоростта, за да пропусне пешеходци. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт. При маневра на заден ход “Фолксваген” с водач Е.А./46/ ударил правилно паркиран “Шевролет” на паркинг в областния център. Не е констатирана употреба на алкохол. На виновния е съставен акт.

—————————————————————–
Маркови парфюми с до -60% отстъпка за всички клиенти !!!

hard admin

*

Top