61-годишен без книжка блъсна 11-годишен на ул. „Миньорска“ и избяга, тийнейджър пък преобърна БВМ и прати 12-годишен в болница

11-годишен е бил блъснат на ул.”Миньорска” в областния център в петък в 14,45 часа от шофьор без книжка. Момчето пресичало правилно улицата, когато било ударено от “Форд” с водач Ф.М./61/. Пострадалият е бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. Шофьорът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Установен около час след катастрофата. При проверка се изяснило, че не притежава свидетелство за правоуправление. Съставен му е акт.
В 19,15 часа снощи по пътя между Кърджали и село Пропаст автомобил “БВМ”, управляван от А.М./18/, излязъл извън платното и се преобърнал вследствие на движение с несъобразена скорост. 12-годишен пътник в автомобила е пострадал и след преглед в Центъра за спешна помощ е бил настанен за лечение с порезна рана на ръката. Екип на пожарното звено в Кърджали е обработил мястото на произшествието. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен му е акт.
Около 1,30 часа по пътя от село Подкова за Маказа автомобил “Рено” с водач Д.Н./46/ се блъснал в крайпътна канавка, след като шофьорът на завой загубил контрол над управлението. Водачът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Издирен е и му е съставен акт.
hard admin

*

Top