7 шефове – аут, Джамбаз – „бетон“

Николай Янчев отново става горски шеф
7 кърджалийци, които заемаха високи постове в последната година, ще бъдат освободени от работа през следващите 2 седмици, съобщиха за 24rodopi.com запознати със списъка на служебното правителство с кадровите промени.
До края на работния ден вчера момчилградчанин трябваше да освободи началническото място в мегазвено в столицата. Двама горски директори също ще освободят заеманите от тях постове.
Междувременно за член на директорския борд на Южноцентрално държавно горско предприятие е назначен Николай Янчев, бивш шеф на горската дирекция в Кърджали.
Засега неуязвими от „чистката на служебното правителство” са началници, които са спечелили конкурси и за отстраняването им е нужна дългосрочна процедура. Такъв е случаят с Лютви Джамбаз, който наскоро спечели конкурса за ръководител на регионалната дирекция „Автомобилна инспекция” (позната още като ДАИ). Три пъти се проведе конкурсът за шеф на ДАИ, като през юли документи са участие подадоха временният директор Джамбаз и Тенчо Въчев.  Джамбаз надделя с резултат 31,41, оформен от теста и интервюто.
И днес имаше кадрови промени – четете подробностите по-късно само в 24rodopi.com
hard admin

*

Top