EVN България: Имаме готовност за реакция в случай на аварии по време на предстоящите празнични дни, в Кърджалийско ще работят 7 екипа

Общо 76 дежурни екипа на EVN България са в готовност да реагират при необходимост от отстраняване на евентуални аварии по време на предстоящите празнични дни. На територията на област Кърджали ще работят 7 екипа.
Дружеството има възможност за включване на допълнителен брой сътрудници и техника при извънредни ситуации, както и да активира специален кризисен щаб, който вече направи първата си тренировка.
Както всяка година дружеството няма да извършва изключвания и планови ремонти дейности по време на официалните почивни дни. Такива ще бъдат извършвани само в случай на спешна необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките.
Като част от текущата подготовка за работа през зимата дружеството е доставило по места техника, инструменти и материали с оглед осигуряване на авариен резерв. В това число влиза и доставка на специализирана механизация – високопроходими автомобили, автовишки, моторни шейни, както и АТВ за труднодостъпните райони. Дежурните екипи поддържат връзка с денонощно функциониращите два специализирани диспечерски центъра на EVN България за управление на електроразпределителната мрежа, откъдето се осъществява текущ контрол и мониторинг на съоръжения.

—————————————————————–
Armani Acqua Di Gio Essenza EDP 75мл за мъже на ЦЕНА от 30лв.

hard admin

*

Top